1000

Feest! Slingers! Slagroomtaart en bitterballen! Hang de vlag uit! Gratis bier en saté voor iedereen! Niet alleen bestaat Araglin.nl nu drie jaar (eigenlijk al anderhalve week geleden), dit is mijn duizendste stukje! Is dat leuk of niet? Duizend entry's vol geneuzel over muziek – ik had eerlijk gezegd niet verwacht dat ik het zo lang vol zou houden. Ik heb heel even met de gedachte gespeeld om er eind aan te breien (1000 is immers een mooi rond getal), maar hee, er er zijn nog meer dan genoeg kosmische reizen te maken! Of zoals Ravi Shankar het verwoordde toen het publiek iets te snel in applaus uitbarstte: ''Als u het stemmen al mooi vond, zult u de muziek dadelijk zeker fantastisch vinden.''

Steevast roep ik bij momenten zoals deze dat ik van plan ben enthousiast te gaan sleutelen aan templates, frisse kleurtjes en hippe stylesheets. Maar nog altijd heb ik me niet verdiept in de wondere webdesignwereld (gaat ook niet gebeuren ben ik bang) en is mijn lay-out nog altijd grotendeels hetzelfde gebleven. Als iemand nu denkt: ''Ja maar, dat kan echt niet! Schaam je, ga eens met je tijd mee!'', voel je vrij om met iets leuks op de proppen te komen, Araglin.nl in een nieuw jasje te steken of mij te vertellen hoe ik een en ander op eenvoudige wijze aanpas.

Als je nog iets mist (iemand behoefte aan een forum?), je afvraagt waarom jouw favoriete artiest maar niet voorbijkomt, of het totaal niet met me eens bent: laat een reactie achter, stuur een mailtje of schrijf zelf een stukje – gastbijdragen zijn van harte welkom! Iedereen bedankt die mijn log de afgelopen jaren heeft bezocht - ook degenen die me voor de rotte vis hebben uitgemaakt omdat ik het nieuwe album van [vul naam naar keuze in] maar niets vond... Op naar de volgende duizend!

peter Woensdag 03 Oktober 2007 at 11:53 pm | | overig

dertien reacties

Van harte dan! Een erg mooie mijlpaal. Kan niet zeggen dat ik ze alle 1000 gelezen heb, maar toch zeker een zeer redelijk aantal daarvan wel, en eigenlijk altijd met plezier. Muziekenthousiast ben je en dat is het belangrijkst, dat je daarbij leuk kan schrijven maakt het geheel altijd lezenswaardig. Zo af en toe bizarre feitjeskennis, tijd voor muziektriviant. Zo af en toe gewoon kraak of maak de plaat. Ja dit is een blijver.

En qua layout zou ik bijna zeggen houden zo. Dit is misschien niet hip en catchy, maar wel fijn en overzichtelijk.

IkEcht, (E-mail ) (URL) - 04-10-’07 08:14

Ik zeg: bier!

Storm, (E-mail ) (URL) - 04-10-’07 11:45

Overigens staat de teller van pivot op 1005 :)

Storm, (E-mail ) (URL) - 04-10-’07 11:46

IkEcht: dank! Storm: komt eraan! :-) Overigens: als ik alle bestanden opnieuw genereer, zie ik staan: A total of 1000 entries have been processed. Dus tja, daar ga ik maar vanuit….

Araglin, - 04-10-’07 12:24

gefeliciteerd. ik volg het eigelijk ook al jaren. en ben hier opgekomen door te googlen op johan timman die ik toen uit het stof trok.
ik heb echt veel rare dingen door je recenties gevonden en ben je daar nogsteeds dankbaar voor

oi

laurens, - 04-10-’07 12:27

Gefeliciteerd!
@Storm: Dat komt omdat Pivot alle postjes doornummert, ook als je postjes verwijderd. Het zijn XML files he, geen MySQL.

peter, (URL) - 04-10-’07 16:15

Zoals Barry Stevens vroeger altijd zei: “Vooral doorgaan!” Gefeliciteerd en op de naar de volgende 1000!

80's lover, - 05-10-’07 14:24

Gefeliciteerd Araglin,

Onze muzoeksmaak ligt vaak mijlenver uit elkaar maar hierdoor vind ik af en toe nog eens iets nieuws. Zo zag ik op last.fm dat wij samen de toplisteners waren van “Tenore e Cuncordu de Orosei”. En ook Ron en de Ronnies vind ik heerlijk fout.

ScharcO, - 05-10-’07 20:32

Proficiat met de 1000e aflevering van het “kompas der muziek”, zoals ik het wil noemen.
Menig windrichting van muzieksmaken varen voorbij en iedere keer verbaas ik mij erover hoe leuk het kan klinken.
Ik ben ook steeds verbaasd hoe je het voor elkaar krijgt.
Een blog te schrijven die op moment van verschijning vaak letterlijk door mij gedraaid word.
Ga zo door!!!

Peter Dekker, (E-mail ) - 06-10-’07 09:54

Zeg, wanneer komt de meet-and-greet in een Utrechts caf?, dat je voor de gelegenheid hebt afgehuurd met fijne tsjiks en waar je dan zelf gaat plaatjesdraaien?

Het is maar een idee. Het Ksjot onder de Oudegracht is nog te huren, begrijp ik. ;) Dat gezegd hebbende, waar hang je uit? Ik moet je een megamix van 560 megabyte (6,5 uur) met jaren tachtig platen in je mik douwen.

Lars, - 07-10-’07 17:33

En ga aub zo door! Altijd leuke stukjes, met zo nu en dan juweeltjes!

Marcel, - 10-10-’07 22:13

Dank voor alle reacties en complimenten!

@Lars: Die meet-and-greet komt er misschien dit jaar nog wel aan, eens kijken of er in Utrecht behoefte is aan een ?cht leuk feestje… ;-)

Araglin, - 11-10-’07 00:39

Ik zou zeggen: Proost en dat biertje kom ik binnenkort bij je drinken. Maar laat de sat? maar zitten.

Ruben, - 12-10-’07 10:39
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spam te voorkomen, vraag ik je vriendelijk om de volgende vraag te beantwoorden.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.