Ziggo smiggo (2)

Het nadeel van een weblog is dat als het even stil is, het gelijk zo akelig stil is. Ik kreeg zelfs al enkele bezorgde mailtjes en MSN-berichten van mensen die zich afvroegen of ik überhaupt nog wel in leven ben, maar eigenlijk is er niet zo veel aan de hand - afgezien van de inmiddels gebruikelijke Ziggo-problemen. Het lijkt wel alsof er vooral 's avonds iemand in het Ziggo-hoofdkwartier lukraak aan de knopjes zit te draaien, onder het motto 'Ziggo doet het anders, en daar heb je geen internetverbinding voor nodig!'. En dat verklaart het dus gebrek aan nieuwe entry's de afgelopen dagen.

Maar goed, Ziggo heeft me verzekerd dat de problemen deze week zouden worden opgelost, dus dat wacht ik nog even af. In de tussentijd heb ik niet alleen het vuistdikke 'It' van Stephen King herlezen (het blijft geweldig), in een vlaag van verstandsverbijstering heb ik het eerste seizoen van Babylon 5 (uitgezonden in 1994) én een verzamelbox met alle seizoenen van Stargate SG1 gekocht – maar daarover later meer. Hopelijk vanaf vandaag weer wat frequentere updates!

peter Donderdag 10 Juli 2008 at 3:08 pm | | overig

Eén reactie

Hoera

(ik lig overigens niet meer voor mijn digitale brievenbus ondertussen)

Storm, (E-mail ) (URL) - 10-07-’08 16:03
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spam te voorkomen, vraag ik je vriendelijk om de volgende vraag te beantwoorden.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.