Hacker

Hoogstwaarschijnlijk heeft niemand het gemerkt, maar vandaag was Araglin.nl behoorlijke tijd niet bereikbaar. Het bleek dat mijn weblog wederom was gehackt. Zucht. Er zijn duizenden, zo niet miljoenen weblogs te vinden - waarom moet altijd die van mij het slachtoffer zijn?

Een of andere debiel met de naam Fluor was er vanochtend in geslaagd om in te loggen en probeerde allerhande snode dingen uit te voeren met de MySQL-database. Gelukkig was hoster Thijs van stichting Ebrius alert en werd Fluor adequaat de nek omgedraaid voor hij al te grote schade kon aanrichten. Hoewel: de database met al mijn entry's bleek verdwenen te zijn, en de schrik sloeg me om het hart. Het duurde een paar uur en het nodige gevloek, maar gelukkig is Araglin.nl weer 'up & running', mede dankzij Thijs, vormgever Peter Boorsma en Pivot-opperhoofd Bob den Otter. Wat ben ik blij dat sommige mensen veelvuldig online zijn... Thanks!

arnold Donderdag 24 December 2009 at 9:18 pm | | Standaard

twee reacties

Misschien is Fluor wel een hele grote fan van jou. ;-)
Alhoewel hij dat wel op een hele smerige manier laat weten.
Ik heb jouw pagina altijd in mijn “Morning Coffee” staan.
Een add-on van Firefox die altijd favoriete pagina’s opent.
Helemaal blanco vanochtend.
Ik schrok me rot!
Had Tim Kuik(en) toegeslagen met zijn Brein?
Nee het was dus Fluor en je had helemaal geen gaatjes volgens mij?
Hele fijne feestdagen en alvast een Antihackvol jaar.
Groetjes Peter

Peter Dekker, (E-mail ) - 24-12-’09 22:07

Ha Peter! Dank voor je berichtje! Hopelijk ben je niet té hard geschrokken… Jij natuurlijk ook bijzonder fijne feestdagen gewenst!

Araglin, - 24-12-’09 23:43
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spam te voorkomen, vraag ik je vriendelijk om de volgende vraag te beantwoorden.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.