Mix, part III

Ik ben de eerste om toe te geven dat de vaart er niet echt inzit. Eind 2008 zette ik mijn eerste 'New Age, World & Lounge Mix' online. Oftewel: een uurtje chillen op relaxte muziek, voornamelijk bedoeld om mijn treinreis wat te veraangenamen. Enkele maanden later maakte ik een nieuwe mix, wederom gevuld met een rustgevend allegaartje. En daar bleef het bij.

Tot vandaag, bijna een jaar later, toen ik opeens de geest kreeg en een derde mix in elkaar sleutelde. Beter laat dan nooit, zullen we maar zeggen. Ga lekker in bad liggen (of in je luie stoel of waar dan ook), zet je mobiel voor een uurtje op stil en laat de naadloos in elkaar overlopende tracks van onder andere Karunesh, Jesse Cook, Medwyn Goodall & Runestone, Prem Joshua en Trio Mediaeval als een zomers briesje over je heen komen: New Age, World & Lounge Mix #3 (192 kbps, 89 MB – inclusief een txt-bestandje met de tracklisting). En voor de liefhebbers: een WeTransfer-link. Overigens zijn de eerste twee mixen nog altijd beschikbaar: mix 1 (128 kbps, 61 MB) en mix 2 (192 kbps, 86 MB).

O, als je niet van belletjes, sitars en kalmerend synthesizergepingel houdt, mag je deze download gerust overslaan.

Admin Vrijdag 26 Februari 2010 at 01:01 am | | Standaard

Eén reactie

Ik zal er eens lekker voor gaan zitten.

En Wetransfer is een uitkomst!

Thanks

Marcel, - 26-02-’10 08:07
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spam te voorkomen, vraag ik je vriendelijk om de volgende vraag te beantwoorden.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.