Feest

Verrek, zo dacht ik afgelopen weekend, helemaal vergeten: Araglin.nl vierde vorige week zijn zesjarig jubileum! Een kleinigheid misschien in de woelige oceaan van de wereld- en internetgeschiedenis, maar ik had in 2004 niet kunnen voorspellen dat mijn weblog het zo lang zou volhouden. En belangrijker nog: dat ik er nog steeds lol in zou hebben.

De teller staat inmiddels op een kleine 1500 stukjes vol geneuzel en geraaskal. En daar sta ik zelf nog het meeste van te kijken. Hoewel mijn updatetempo wat is ingekakt, houd ik het op deze manier voorlopig nog wel even vol. (Overigens: voor een constanter stroom van muzieklinks en vooral veel flauwekul verwijs ik je graag naar mijn Twitter-account.)

De komende jaren blijf ik vrolijk doorloggen over de meest uiteenlopende artiesten en genres, waarbij ik niet op een decennium meer of minder kijk. Verzoeknummers? Of heb je een artiest in de aanbieding die wel eens afgestoft mag worden? Ben je zelf muzikant? Stuur gerust een mailtje, demo, (link naar enkele) mp3'tjes of wat dan ook. Als het je leuk lijkt om zelf iets te schrijven voor Araglin.nl (waarbij vanzelfsprekend je naam en eventueel aanvullende informatie wordt vermeld), dan kan dat natuurlijk ook.

Rest mij nog alle Araglin.nl-lezers en vaste bezoekers te bedanken voor hun commentaar, interessante aanvullingen en constructieve kritiek! Op naar de zeven jaar!

Admin Woensdag 22 September 2010 at 10:11 pm | | Standaard

elf reacties

Gefeliciteerd!! Om met Barry te spreken: “Gewoon doorgaaaaaan …”
:-D

Herbert, - 22-09-’10 22:23

Gefeliciteerd, het is nog een steeds een genoegen nieuwe stukjes op araglin.nl te lezen :)
op naar de volgende 6 jaar :)

Gehenna, - 22-09-’10 22:35

En dus van harte gefeliciteerd! Al zes jaar een interessant muziekblog is een prestatie.

Verbal Jam, (URL) - 22-09-’10 22:37

Ga zo door, ik lees ze met genoegen!

Marcel, - 23-09-’10 09:52

Al hoewel het soms, voor mij, “onoorlijke” muziek is wat de muzikale revue passeert, is het telkens weer een genot om je stukjes te lezen. Ze lezen lekker weg, bieden veel achtergrondinfo, zijn met een zekere humor geschreven en hebben me geregeld op het spoor gezet van één of andere verloren gewaande artiest. Vooral Zanov was een geweldige ontdekking. De linkjes naar Rapidshare e.d. worden erg gewaardeerd. Ga vooral zo door en blijf ons ook bedelven met de meest kolderieke twitter-berichtjes!

Thz-1138, - 23-09-’10 13:24

Bovenstaand bericht is natuurlijk van THX-1138 en niet van Thz-1138:-)

THX-1138, - 23-09-’10 13:26

Van harte! Ga zo door. Araglin is een al jaren door mij zeer gewaardeerd weblog.

Nrd, - 23-09-’10 14:43

Het “noodlot” van een blogger is vaak dat ze te weinig respons krijgen. Menig blogger is daarom allang weer gestopt. Zo niet Araglin. En dat is te prijzen. Want Araglin, ook al zou je waarschijnlijk wat meer reacties willen krijgen, besef dat je bijdragen hogelijk op prijs worden gesteld. Ik ben een van de (hopelijk) vele bezoekers. Hartelijk gefeliciteerd met je doorzettingsvermogen en ga ajb door.

Ed, - 23-09-’10 15:16

Wat belangrijk is, is een lange adem en wat originaliteit.

Op die manier mag je van mij nog een hele tijd doorgaan.

En gefeliciteerd met je prachtig taalgebruik…

a r n e l, (URL) - 23-09-’10 19:56

Yay! Gz zo door.

waa, (E-mail ) (URL) - 25-09-’10 16:39

@ iedereen : bedankt voor de fijne reacties! Ik heb de afgelopen zes jaar inderdaad vele tientallen muzieklogs zien komen en gaan – vaak na vertwijfelde oproepen om meer reacties. Het doet me dan ook bijzonder veel plezier om te zien dat sommige Araglin.nl-bezoekers inmiddels ook alweer een behoorlijke tijd geregeld langs komen wippen. :-) Thx!

Araglin, - 27-09-’10 23:20
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spam te voorkomen, vraag ik je vriendelijk om de volgende vraag te beantwoorden.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.