Volmaakte onvolmaaktheid

Hier stond eerst een fragment uit het geweldige 'Zeepaardje met een hoed op' van Bas Albers en Gerard Janssen, oftewel de Easy Aloha's. Uitgeverij Nieuw Amsterdam, 2006. Niet meer verkrijgbaar - dus raadpleeg bijvoorbeeld Boekwinkeltjes.nl of Bol.com.

Admin Maandag 04 Oktober 2010 at 11:00 pm | | Standaard

twee reacties

Ik moet zeggen, dat in elke vorm van muziek ik het (achteraf) vaak meer waardeer als het net niet perfect is (Of soms lang niet perfect). Dat is bijv. de reden dat ik allang afgehaakt was bj Dire Straits toen Love Over Gold verscheen ( en later Brothers in Arms) er viel niks meer tussen de noten door te “beluisteren” (lees improviseren). Alan Parsons heeft dat bij mij ook. Meanwhile…. Charlotte Gainsbourgh had met 5:55 een best aardig album neergezet. “Songs that we sing” daarvan vind ik aangenaam om te horen hoewel absoluut matig gezongen ;-0

http://www.youtube.com/watch?v=El0G6lApG..

Marcel, - 05-10-’10 08:25

“Het menselijke is volmaakte onvolmaaktheid, en andersom.” Op één of andere manier deed me dit via een omweg denken aan ‘t verschil tussen de analoge- en de digitale synthesizersound. Het analoge klinkt wat rauwer en mindder gepolijst. Juist die “ruwe randjes” geven nu net dat kippenvel-effect bij mij. De mooi gladde digitale sound klinkt misschien wel erg mooi en gladjes, maar roepen dat bij mij zelden op.

THX-1138, (E-mail ) - 09-10-’10 18:56
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spam te voorkomen, vraag ik je vriendelijk om de volgende vraag te beantwoorden.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.