Manifest

Zaterdagavond 16 oktober niets te doen?  Kom dan naar Manifest in de ACU te Utrecht. Samen met dj's Reverend Esser en Roac draait ondergetekende de leukste en duisterste hits uit de jaren tachtig, aangevuld met een flinke scheut new wave, gothic rock en synthpop. Wie mij vaker heeft horen draaien, weet dat ik een grondige hekel heb aan een lege dansvloer.

Bereid je dus voor op een lekker stampende set, met klassiekers van onder andere Bauhaus, Indochine, Minny Pops, Pseudo Echo, Killing Joke, OMD en Depeche Mode, en ongetwijfeld komen ook The Cure en The Sisters of Mercy voorbijzetten. Verzoekjes zijn natuurlijk welkom!

Praktische informatie: de deur gaat om 23:00 uur open en de entree bedraagt slechts een luttele 3 euro. De ACU is klein, gezellig en hanteert uiterst schappelijke drankprijzen: Voorstraat 71, 3512 AK Utrecht, op zo'n 10 minuten loopafstand van het Centraal Station.

arnold Zaterdag 16 Oktober 2010 at 12:53 am | | Standaard

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spam te voorkomen, vraag ik je vriendelijk om de volgende vraag te beantwoorden.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.