Manifest

Zaterdagavond 19 februari niets te doen? Kom dan naar Manifest in ACU te Utrecht. Samen met dj's Reverend Esser en Roac draait ondergetekende dan de leukste en duisterste hits uit de jaren tachtig, aangevuld met een flinke scheut new wave, gothic rock en synthpop. Wie mij vaker heeft horen draaien, weet dat ik een grondige hekel heb aan een lege dansvloer. Oftewel: voetjes van de vloer!

In mijn cd-koffer sjouw ik in ieder geval klassiekers mee van onder andere Bauhaus, Depeche Mode, Indochine, Anne Clark, Minny Pops, Killing Joke en Joy Division. En ongetwijfeld komen ook The Cure en The Sisters of Mercy nog wel even voorbijzetten. Verzoekjes zijn welkom!

Praktische informatie: de deur gaat om 23:00 uur open en de entree bedraagt slechts een luttele 3 euro. ACU is klein, gezellig en hanteert uiterst schappelijke drankprijzen: Voorstraat 71, 3512 AK Utrecht, op zo'n 10 minuten loopafstand van het Centraal Station.

arnold Donderdag 17 Februari 2011 at 3:49 pm | | concerten
Gebruikte Tags: , , ,

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spam te voorkomen, vraag ik je vriendelijk om de volgende vraag te beantwoorden.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.