Dutch Bloggies

Mijn Dutch Bloggie-avontuur is ten einde - het zou ook wel heel raar zijn geweest als mijn met een standaard template uit de Pivot-grond gestampte site door zou weten te dringen tot de tweede ronde. De lijst met tien genomineerden in de categorie muzieklogs is teruggebracht tot een top drie: File under, Retecool/luister en Wildkamperen. Stuk voor stuk uitstekende muzieksites, hoewel de nadruk bij File under en Retecool eigenlijk volledig ligt bij het recenseren van (relatief obscure) bands en bij (het erg leuke) Wildkamperen van alles voorbij komt zetten.

Als het aan mij ligt, gaat File under er met de prijs van beste muziekweblog vandoor (met Wildkamperen als goede tweede), en ik denk dat dat ook wel zal gebeuren. Het rijtje met overige genomineerden is eerlijk gezegd nogal voorspelbaar; met onder meer Geenstijl, Merelroze, Retecool, Volkomenkut enzovoort - maar dat maakt deze logs er niet minder leuk om natuurlijk.

peter Dinsdag 01 Februari 2005 at 9:00 pm | | overig

twee reacties

Denk je dat? Onderschat de grote achterban van Retecool niet.

Storm, (E-mail ) (URL) - 07-02-’05 08:04

Is het dan simpelweg zo dat de site met de meeste stemmen wint? Dat lijkt me nogal oneerlijk. Ik denk dat Retecool meer bezoekers trekt in een half uur dan ik in een week. Ofzo. Maar ja, mijn stem hebben jullie alvast, en alle beetjes helpen, nietwaar?

Araglin, - 07-02-’05 22:24
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spam te voorkomen, vraag ik je vriendelijk om de volgende vraag te beantwoorden.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.