Sponstijd

Maandag sponsdag! En om maar direct stevig van start te gaan: 'The Best of Marilyn Manson', een hoop tracks van Rammstein, 'Nativity in Black ? A Tribute to Black Sabbath' (zip-bestand) en vijf albums van Graveworm. Doe je het liever iets rustiger aan, luister dan naar 'The Celts' van Enya, een heleboel klassiek of 'Trip-hop Reconstruction' van Portishead. Verder nog in de aanbieding: 'Images and Words' van Dream Theater, een album van Good Charlotte, de albums 'Theli' en 'Voivin' van Therion (aanrader!) en voor de zoveelste keer het debuut van Kasabian. Tot slot wat eigenaardige Nederlandse bands, tientallen game-soundtracks (onder andere Battle Arena Toshinden, Castlevania, Final Fantasy en Gran Turismo), 'Black Sunday' van Cypress Hill en Joss Stone's 'Mind, Body & Soul' (zip-bestand). As always: wees er snel bij - zolang de bandbreedte strekt. Mocht je zelf iets gevonden hebben, drop de links gerust in de comments.

peter Maandag 14 Februari 2005 at 1:05 pm | | sponstijd

drie reacties

ff langs de weg NG-PRO treed op 26 feb op in eetcafe het gelag in veenendaal

boefmans, - 16-02-’05 00:14

Ik zou Satie wel lekker vinden. Of eigenlijk wil ik gewoon piano klassiek. Ik weet nix van klassiek………Dus suggesties zijn welkom. Bij Siouxsie and the banchees hoorde ik voordat ze opkwamen ooit de 4 jaar getijden. En dat was waaaaanzinnig . Dus tips?

broodje_kaas, - 16-02-’05 18:58

Regelmatig komen hier klassieke sponsposts voorbij. Als je in het zoekvenster rechtsboven ‘klassiek’ invoert, komt er een groot aantal bovendrijven (en negen van de tien keer zijn ze nog in de lucht). Zelf zou ik gewoon wat proberen, hoewel Bach en Mozart altijd goed zijn ;-)

Araglin, - 16-02-’05 19:30
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spam te voorkomen, vraag ik je vriendelijk om de volgende vraag te beantwoorden.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.