Sponstijd

Het is maandag en dat betekent sponstijd! Om te beginnen drie albums van het Duitse Ubass (aanraders; fijne downtempo dance, met een scheutje lounge, jazz en intelligent techno), de uitstekende soundtrack van de film 'School of Rock' vol met legendarische rocktracks, een album van Pink Floyd, Morcheeba's 'Charango' (meer in de parent directory), 'Antics' van Interpol, een concert van Radiohead en 'The Bends' van dezelfde groep, de grootste hits van R.E.M. en Rammsteins 'Mutter'. Verder: deze fijne open dir (met onder andere Mozart, Eva Cassidy en Ace of Base), 'Standing on the Shoulders of Giants' van Oasis, 'Psalm 69' en 'The Mind is a terrible Thing to taste' van Ministry, Keith Urbans 'Golden Road' (aardige country), een heleboel rap, en tot slot wat White Stripes live. As always: wees er snel bij! Als bepaalde links niet meer werken, ligt dat niet aan mij, maar aan de overige sponsers... Zo lang de bandbreedte strekt!

Araglin Zondag 27 Februari 2005 at 11:45 pm | | sponstijd

drie reacties

Ships , ik heb nu sp2 gedownload en nu kan ik nix meer van je downloaden. Echt heel raar. De firewall van xp is uit en toch lukt het helemal niet meer. Snik snotterrrrrr.Jij weet het zeker ook niet he?

trukkie, - 28-02-’05 20:09

Nou, ik sprokkel slechts wat linkjes bij elkaar, de url’s en de dirs zie je toch nog wel? Dan moet je gewoon bestanden kunnen aanklikken en bewaren; wellicht moet je eerst aangeven dat het om een geoorloofde downloadactie gaat?

Araglin, - 28-02-’05 21:06

Het euvel is opgelost. op een of andere manier had ik quicktime ineens. by the way wel eens gehoord van : the prisoners , primemovers , solarflares ? . Echt waanzinnige sixties
Hier een linkje http://www.geocities.com/SunsetStrip/Clu..

trukkie, - 01-03-’05 07:00
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spam te voorkomen, vraag ik je vriendelijk om de volgende vraag te beantwoorden.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.