Sex Pistols

Grappig berichtje op de site van de Engelse krant The Guardian: voormalig Sex Pistols-bassist Glen Matlock houdt er niet van als zijn twee kinderen van 7 en 11 gevloek horen op de radio of tv en vindt dat er iets aan gedaan moet worden. ''Het is gewoon pathetisch als je zomaar vloekt om het vloeken. Vloeken is een schande in deze moderne maatschappij'', vertelde de 48-jarige Matlock. Jaja, en dat komt uit de mond van de man die meeschreef aan 'Anarchy In The UK', 'God Save The Queen' en 'Pretty Vacant''. In december 1976 zorgden de Sex Pistols voor de nodige ophef door tijdens een live televisieprogramma een stroom van obsceniteiten over het publiek uit te storten. In het Channel 4-programma ' The TV Shows They Tried To Ban' blikt Matlock terug op deze actie, en betuigt hij, een beetje laat weliswaar, zijn spijt. Overigens werd hij in 1977 uit de Sex Pistols gezet; zijn plek werd toen ingenomen door Sid Vicious.

peter Donderdag 03 Maart 2005 at 11:50 pm | | interessant

Eén reactie

Sex Pist0ls coverband uit omg. Haarlem zoekt met SPOED gitarist!! Oefenruimte aanwezig. Gemotiveerd en meteen beginnen!!!!

JV, (E-mail ) - 08-11-’05 01:29
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spam te voorkomen, vraag ik je vriendelijk om de volgende vraag te beantwoorden.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.