Google Ads

De oplettende lezer heeft het misschien al gezien: de Google-advertenties zijn verdwenen. Ik had ze een krappe maand draaien en de Google Ads hebben me tot dusverre een kleine drie dollar opgeleverd. Alle beetjes helpen natuurlijk, maar 75 dollarcent per week schiet niet op. Vooral niet omdat Google pas uitbetaalt bij 100 dollar. En in dit tempo duurt dat anderhalf jaar. Maar ja, aangezien ik zelf ook nooit klik op gesponsorde links, komt dit nu ook weer niet als een verrassing. Ik denk dat er wel meer mensen zijn die de Google Ads van hun site hebben verwijderd in verband met tegenvallende inkomsten, maar intussen heeft de zoekmachine wel een maand gratis geadverteerd. Slimme jongens daar bij Google.

Om deze post toch nog een zweem van lezenswaardigheid te geven: download 'Horizonterweiterungen' (zip), de uitstekende nieuwe mini-cd van Welle:Erdball, een Duitse groep die vrolijke Commodore 64-retro-electropop maakt.

peter Donderdag 10 Maart 2005 at 9:32 pm | | overig

Eén reactie

Kijk eens aan! Dank je wel voor dit fijne vertier. Ik heb overigens in mijn jeweetwel map “chrome” van VNV Nation staan. Kom maar halen als je interesse hebt.

kratarknathrak, - 10-03-’05 21:54
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spam te voorkomen, vraag ik je vriendelijk om de volgende vraag te beantwoorden.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.