Stacy

Slechte muziek is niet leuk om naar te luisteren, slechte films daarentegen, zijn een waar genot om te zien - vind ik dan. En in de Japanse zombiefilm 'Stacy' (uit 2001, ook bekend als 'The Attack of the Schoolgirl Zombies') van regisseur Naoyuki Tomomatsu zit alles wat je maar van een zombie-film mag verwachten: een chaotisch verhaal (schoolmeisjes veranderen zonder enige bijzondere reden in zombies, Stacy's, en zijn slechts te doden door ze in 165 stukken te hakken), veel zombies die waggelend op de camera aflopen, gulpend bloed en uit de buikholte bungelende ingewanden, een gekke wetenschapper én een prille romance tussen een verlegen poppenspeler en een schoolmeisje dat elk moment in een zombie kan veranderen. Uiterst vaag, maar wel hoogst vermakelijk.

Meat Market is de volgende film op mijn lijstje, op de achterflap staat: 'Bizarre medische experimenten hebben van mensen kannibalistische zombies gemaakt'. Dat belooft wat!

peter Vrijdag 25 Maart 2005 at 12:23 am | | film

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spam te voorkomen, vraag ik je vriendelijk om de volgende vraag te beantwoorden.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.