Clown der duisternis

En in de categorie 'interessant, maar wat moet ik met deze informatie?': Ozzy Osbourne heeft twee lachende gezichtjes op zijn knieën laten tatoeëren, zodat hij tegen ze kan praten wanneer hij zich eenzaam voelt. In een interview vertelde Ozzy: "Ik heb er zo'n hekel aan om alleen te zijn. Daarom heb ik twee vrolijke smiley's op mijn knieën laten zetten. Ik wil nog wel eens ruzie maken met mensen die dan vervolgens niet meer met me willen praten. Dan heb ik altijd nog die mannetjes. Ik fantaseer dan gewoon dat ze echt zijn en daar kan ik dan een gesprek mee voeren. Mijn zoon Jack heeft ze onlangs ook laten zetten. Het is een soort traditie geworden.'' Het is toch interessant om te zien hoe de 'Prince of Darkness' afgegleden is tot de 'Clown of Darkness' -  te veel drank en drugs doen rare dingen met mensen. Edit: Ozzy blijkt deze gezichtjes al een jaar of 20 op zijn knieën te hebben zitten.  Komkommertijd zeker bij De Telegraaf... (Thx Billy Clismo)

peter Vrijdag 25 Maart 2005 at 8:45 pm | | interessant

drie reacties

Die gezichtjes heeft hij al heel lang. Ik heb een popencyclopedie, ik denk die uit ’87, waarin een foto van Ozzy op de pot met zijn broek op zijn enkels. En inderdaad die gezichtjes.

Billy Clismo, (URL) - 25-03-’05 21:10

Aha. In mijn edities (ik heb er vier, de oudste uit 1986) is geen een foto te vinden van een Ozzy op de pot, helaas… :-) Toch gek dat die gezichtjes dan opeens nieuws zijn, toch?

Araglin, - 25-03-’05 21:18

Komkommertijd zeker. Hij staat inderdaad in de 6e editie, uit 1987.
Foto Andy Kent/L.F.I. Misschien zwerft-ie nog ergens op het net rond…

Billy Clismo, (URL) - 25-03-’05 21:24
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spam te voorkomen, vraag ik je vriendelijk om de volgende vraag te beantwoorden.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.