Natalie Imbruglia

Gaap. Zzzz.. Zzzz... O, sorry, ik was naar de nieuwe cd van Natalie Imbruglia aan het luisteren, en ik denk dat ik het perfecte medicijn tegen slapeloosheid heb gevonden: schaf een exemplaar van 'Counting Down The Days' aan! Ik overdrijf een beetje, maar wie had verwacht dat Imbruglia door haar huwelijk met Silverchair-zanger Daniel Johns iets steviger uit de hoek zou komen, komt bedrogen uit. De hele cd klinkt zo'n beetje hetzelfde en Natalie knuffelrockt zich met een eentonige stem door de tracks heen. Jammer, want haar debuut 'Left of the middle' uit 1998 (met de hit 'Torn') was best aardig. 'Counting Down The Days' is simpelweg een slaapverwekkend album.

Een leuk triviantje dan maar: 'Torn' is geproduceerd door voormalig The Cure-bassist Phil Thornalley, die het nummer samen schreef met Anne Preven van de Amerikaanse rockgroep Ednaswap. En trouwens, Thornalley heeft zelfs nog een tijdje gezongen bij Johnny Hates Jazz. Psst: 1 & 2.

peter Vrijdag 25 Maart 2005 at 11:07 pm | | review

twee reacties

:-D

Fluox, (URL) - 25-03-’05 23:22

Ik vindt het anders leuke achtergrondmuziek. Zeker niet zo spectaculair als haar eerste CD, maar een paar nummers van deze CD mogen best gehoord worden. Het zijn vooral allemaal lekkere radionummers. Het beste nummer is waarschijnlijk ‘Sanctuary’ en die is erg aanstekelijk en heeft veel energie. ‘Starting Today’ is ook een lekker nummer dat me erg aan ‘Torn’ doet denken. ‘Shiver’ heeft enkele records verbroken van de radio en is gewoon leuk om te horen. Daarbij komen ook nog nummers als ‘Perfectly’, ‘I won’t be lost’ en het vooral bijzondere nummer ‘Honeycomb Child’. Zeker geen album dat vergeten moet worden maar ik geef iedereen die zegt dat ze best wat meer rock naar voren moet komen gelijk. ‘Big mistake’ op haar eerste CD is daar een mooi voorbeeld van(want rocken kan ze zeker want dat heeft ze bewezen)

rick, - 18-07-’05 21:18
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spam te voorkomen, vraag ik je vriendelijk om de volgende vraag te beantwoorden.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.