Eieren eten

Om  de Paasdagen een passend muzikaal tintje te geven: bekijk het begin en het slot van de Mattheuspassie van gigant Bach, afgelopen zondag (20 maart) uitgevoerd in de Utrechtse poptempel Tivoli in het kader van de Culturele Zondagen - binnenkort wordt de hele passie online gezet. De Mattheuspassie wordt uitgevoerd door het Vocal Ensemble Trajecti Voces en Barokensemble Eik en Linde, onder muzikale leiding van Dirkjan Horringa. Let vooral op de bijzondere videoprojecties!  Is dit niet jouw ding, download dan zes vette 80's-mixen (Ogg Vorbis-bestanden). Geen Ben Liebrand-niveau en een soms wat matige geluidskwaliteit, maar samen zijn deze mixen goed voor ruim acht uur jaren tachtig-plezier. De namen (funkmix, dancemix) zeggen niet zo heel veel overigens. En even een servicegerichte mededeling van huishoudelijke aard: de vaste Maandag Sponsdag wordt verschoven naar dinsdag. Zo, en nu eieren eten.

peter Zaterdag 26 Maart 2005 at 2:13 pm | | sponstijd

twee reacties

Hee, dat klinkt niet verkeerd (MP). De Eighties Oggjes moet ik nog uittsjekken.

Lars, - 26-03-’05 19:43

Now+get+http%3A%2F%2Fwww%2Ephentermine%2Dovernight%2Ecom%2F+Phentermine+http%3A%2F%2Fwww%2Echeap%2Dadipex%2Enet%2F+Adipex+http%3A%2F%2Fwww%2Ephentermine%2Dpharmacy%2Enet%2F+Phentermine+http%3A%2F%2Fwww%2Eadipex%2Dmed%2Ecom%2F+Adipex+and+http%3A%2F%2Fwww%2Ebuy%2Dhoodia%2Dgordonii%2Enet%2F+hoodia+online%2E

Phentermine+side+effects, - 01-12-’05 14:10
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spam te voorkomen, vraag ik je vriendelijk om de volgende vraag te beantwoorden.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.