Sabrina

Het is altijd gevaarlijk om je 'helden' van vroeger op te zoeken. In de meeste gevallen valt een dergelijk bezoekje nogal tegen en verandert je nostalgische kijk op het verleden in een gênante ervaring. Reinout Oerlemans bracht voor zijn programma Pulse een bezoekje aan de Italiaanse zangeres Sabrina Salerno. In 1987 scoorde ze een gigantische hit met "Summertime love", beter bekend als "Boys, Boys, Boys". Vooral de clip bij het nummer, waarin Sabrina in een zwembad stond te playbacken en voortdurend haar nietsverhullende bikini omhoog hees, staat bij veel dertigers nog op het netvlies gegrift. Na "Boys, Boys, Boys" scoorde ze nog een hitje met "Hot Girl" om vervolgens in de vergetelheid te zakken.

En wat blijkt nu: de inmiddels 37-jarige Sabrina is een leuke Italiaanse mevrouw geworden die een beetje besmuikt praat over haar muzikale verleden. Grappig. Je kunt het filmpje downloaden via RapidShare (klik op Free en wacht af). (Via Drijfzand)

peter Dinsdag 29 Maart 2005 at 4:18 pm | | flashback

Eén reactie

Sabrina is natuurlijk niet echt het voorbeeld van ‘kwaliteits-italo’, maar ze heeft absoluut mijn sympathie! Mijn alltime italo favorites zijn ‘How old are you’ van Miko Mission en ‘I.C. Love Affair’ Gaz Nevada.

Eddy, (URL) - 26-11-’05 13:49
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spam te voorkomen, vraag ik je vriendelijk om de volgende vraag te beantwoorden.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.