Sponstijd

Maandag sponsdag! Om te beginnen drie prachtige albums van Josh Rouse (aanraders!), het complete oeuvre van Cradle of Filth en 'Silent alarm' van Bloc Party. Dat was een aardige binnenkomer, nietwaar? Eveneens in de aanbieding: vroeg werk en demo's van Kate Bush, de verzamelaar 'The power of love' (acht cd's met knuffelrock), een leuke open dir met van alles en nog wat, het debuut van LCD Sound System, de Dresden Dolls (aanrader), en een dir met duizenden dj-sets (en niet van de minsten!).

Verder nog: wat oude tracks en compilaties van Bob Dylan, de Woodstock 1969-boxset (3 cd's), Snoop Doggy Doggs 'The Masterpiece', de soundtrack van 'A Clockwork orange', de grootste hits van Creedence Clearwater Revival en een erg fijne open dir met veel blues en jazz (onder meer Diana Krall, B.B. King, Steppenwolf en The Mavericks). Tot slot een grote verzameling The Prodigy-mixen en de grootste hits van The Cure. As always: wees er snel bij!

peter Zondag 03 April 2005 at 11:53 pm | | sponstijd

twee reacties

Moet die link van de CCR het wel doen.

Erica, - 14-04-’05 11:11

En zo blijkt dat de aanduiding ‘wees er snel bij’ er niet voor niets staat… ;-) Volgende keer beter!

Araglin, - 14-04-’05 11:20
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spam te voorkomen, vraag ik je vriendelijk om de volgende vraag te beantwoorden.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.