Mystic Radio

Sommige mensen worden agressief van new age, terwijl anderen er nogal rusteloos van worden. Ik kan er echter, vooral 's nachts, goed naar luisteren. En met new age bedoel ik van die totaal relaxte muziek, waarbij je na een paar minuten niet meer in de gaten meer hebt dat je iets aan het luisteren bent en denkt dat die belletjes en watergeluiden ergens uit de vloer vandaan komen... Als dit je aanspreekt, bezoek dan eens Mystic Radio dat 24 uur per dag alleen maar rustgevende klanken voortbrengt - zonder reclame en zonder presentatoren. Of, in hun eigen woorden: ''We dedicate our internet radio station to those of you looking for an inspirational, meaningful and engaging musical experience that is both intelligent and entertaining.'' Je kunt Mystic Radio beluisteren via Winamp, Windows Media Player, de Mystic Caster (waarbij je bovendien getrakteerd wordt op psychedelische plaatjes) en ook aan Mac-gebruikers is gedacht. Ik chill weer verder.

peter Maandag 18 April 2005 at 11:34 pm | | interessant

drie reacties

de link van mystic radio werkt niet … eigenlijk nergens niet tot nu toe

mo, - 21-09-’05 13:33

Klopt, dat was mij ook al enige tijd opgevallen. Erg jammer. Naar het schijnt is een van de oprichters en de persoon die de site op technisch gebied in de lucht hield, plotseling overleden.

Araglin, - 21-09-’05 14:11

jammer dat de site niet meer werkt

Sipke Kooi, (E-mail ) - 03-11-’05 17:32
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spam te voorkomen, vraag ik je vriendelijk om de volgende vraag te beantwoorden.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.