Mariah Carey

De vrije val van Mariah Carey begon in 2001 met het rampzalig slechte 'Glitter' en haar lijdensweg werd nog even gerekt met 'Charmbracelet' uit 2002. En nu is er dan 'The Emancipation Of Mimi', waarmee Mariah probeert haar carrière nieuw leven in te blazen. Het album is gevuld met grotendeels midtempo tracks, afgewisseld met enkele ballads (met een flinke scheut aanstekelijke jaren zeventig soul) en wat dansbaarder nummers (zoals het door de Neptunes geproduceerde 'Say Something', met een gastrol voor Snoop Dog). De cd klinkt best aardig (hoewel sommige tracks het ene oor in en het andere uit vliegen) en de productie staat als een huis - geen wonder, met onder andere The Neptunes, James Poyser en "Big Jim" Wright aan het stuur. Het grootste probleem is dat Mariah krampachtig hip en 'bling' probeert over te komen, en als Jennifer Lopez en (vooral) Beyoncé wil klinken. Maar goed, Mariah Carey hoort er weer bij, en dat doet deugd.

peter Dinsdag 26 April 2005 at 8:42 pm | | review

drie reacties

Great. Thanks!

darrell, (E-mail ) (URL) - 15-03-’06 12:55

Nou, niet t? negatief he.

Lisa, - 27-06-’08 07:26

This is during the time she was sleeping with Chris Webber while I am spending my time at Hawaii getting pregnant of Chris Webber son.

But too bad for Mariah Carey and Tyra Bank because I took Chris Webber Virginity.

fgcy, (E-mail ) - 29-06-’08 02:14
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spam te voorkomen, vraag ik je vriendelijk om de volgende vraag te beantwoorden.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.