Bobby Farrell

Toen ik tijdens een reclameblok wat begon te suffen, werd mijn aandacht gewekt door een spotje van Ohra over Boney M, of liever gezegd: over Bobby Farrell, de raar dansende Arubaan die nog steeds deel uitmaakt van de groep. Het eerste fragment laat Farrell zien tijdens zijn hoogtijdagen, waarna zijn manager uitroept: je miljoenen komen eraan Bobby! In de daaropvolgende scènes glijdt Farrell razendsnel af: van een optreden tijdens een bruiloft naar een eenmansoptreden voor een handjevol bejaarden. En tussendoor hoor je steeds zijn manager roepen dat zijn geld elk moment kan arriveren. Niet alleen vind ik het bewonderenswaardig om jezelf zo te kunnen relativeren, ik vrees dat het spotje uit het leven gegrepen is en dat maakt het allemaal des te sneuer. Voor zover ik weet, woont de danser in een klein huisje in Lelystad en verbrandt hij elke avond vol wrok een foto van Frank Farian... Edit: kijken maar!

peter Maandag 02 Mei 2005 at 11:54 pm | | flashback

tien reacties

Ik heb het gisteren ook gezien (mythbusters zijn nou eenmaal de bom). Vond het een geweldige reclame. Ik hoop dat hij er veel geld aan over houdt (zullen we geen miljoenen zijn maar toch).

Ruben, - 03-05-’05 13:25

Voor zover ik weet schnabbelt hij er leuk op los, en verdient een aardige boterham met het boney-emmen voor bejaarden. Naar verluidt leid hij een gelukkig leven met zijn vrouw in idd Lelystad.

Kratarknathrak, - 03-05-’05 21:10

Jammer dat de prachtige Boney M-site niet meer wordt bijgewerkt.
Maar er zijn wel MIDI-files!
http://www.groovecave.com/boneym/

HD, (URL) - 03-05-’05 21:45

Frank Farian was toch ook d? man achter Milli Vanilli?
Van Boney M werd ook altijd beweerd dat ze niet echt zongen.

Erica, - 05-05-’05 09:43

You know past is the past you cant change the history,,that you made all that chicks crazy on the stage and made unforgetable music with an unforgetable name BONEY M,, U WERE GREAT AND YOU ARE STILL GOIN ON GREATKEEP GOIN TO BE STILL COOL DADYGREATINGS FROM TURKEY

Serhat, (E-mail ) - 12-05-’05 08:24

Hij is een bijzonder aardige kerel en heeft niet echt meer een wrok tegen Frank rn verbrand ook niet elke avond een foto van hem, wat vaker beweerd wordt.
We gunnen het hem dat hij nu wat kan verdienen.

compi, (E-mail ) - 05-06-’05 21:44

Voor Bobby ,Als je dit zelf ook leest,Al vanaf mijn 10e jaar heb ik veel bewondering ,nu 27 jaar later heb ik nog steeds niet aan je getwijfeld .En ben ik nu nog een fan. Veel groeten en succes met je carriere,ook als reclame acteur Sandsa

sandra endenburg, (E-mail ) - 25-07-’05 13:04

Als iedereen bij de optredens van de Toppers in de ArenA nou ? 1,= doneert, kan Bobby Farrell na 3 avonden optreden met de Toppers met iets van ? 150.000,= naar huis. Is dat een goed idee of niet?

Jorine, (E-mail ) - 17-05-’06 09:40

Bobby woont toch in de Bijlmer?? (Amsterdam)

anne, - 24-11-’06 18:57

Boney m. That is the basic of the whole dance scene today!!!!in almost
Every clip you see the dancing of bobby,not of michal j.
It is. elvis presley. – boney m.
Who will be the third original showman for the fortcoming 30_40 years???
I quess no one.so boney m stays the basic forever?????

linda k., - 22-08-’15 00:38
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spam te voorkomen, vraag ik je vriendelijk om de volgende vraag te beantwoorden.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.