Bobby Farrell (2)

Ik was eigenlijk van plan een stukje te schrijven over de nieuwe Weezer-cd, totdat ik zag hoeveel mensen erop mijn log belanden via een Bobby Farrell-zoekopdracht. En alsof de duivel ermee speelde, zapte ik vervolgens langs Barend en Van Dorp waar hij opeens opdook en voor de zoveelste keer als een rasperige aardappel zijn dansje opvoerde. Eerder al schreef ik over de geniale Ohra-commercial (het spotje vind je hier), en ik heb zo het vermoeden dat er heel stiekem een Boney M-revival aan komt sluipen.

Wat ik echter niet snap: waarom duikt Bobby Farrell niet met een paar slimme en gewiekste producers de studio in om munt te slaan uit zijn cult-imago en een paar stampende disconummers (a la Santa Esmeralda) op te nemen en zo in de nadagen van zijn carriëre nog even binnen te lopen? Dat zou ik doen als ik hem was. Alles beter dan die opgewarmde Daddy Cool-, Ma Baker- en Rivers of Babylon-prak.

peter Dinsdag 10 Mei 2005 at 11:55 pm | | flashback

zes reacties

zou het komen omdat Bobby z’n buik vol heeft van slimme en gewiekste producers?

Ben, (URL) - 11-05-’05 11:57

Maar dan zou je verwachten dat ie lering heeft getrokken uit het verleden…

Araglin, - 11-05-’05 13:08

Bobby Farrell,is gewoon financiel genaaid door zijn producer,Frank Farian.De zangers van Boney M hebben en schijntje overgehouden van het succses.Frank Farian werd in een klap millardair er door.(Alles beter dan die opgewarmde Daddy Cool-, Ma Baker- en Rivers of Babylon-prak. )Wat is daar mis mee???

robin, (E-mail ) - 27-05-’05 13:27

2 julie vlietlanden leidschendam boney m :)

dennis, - 02-06-’05 18:58

Beste bobby farrell.ik zou heel graag eens een telefonisch radio intervieuw met je willen en wel.
op vrijdag 24 juni om 14.30 uur je kunt mij dan bellen op tele nr 0495495678
Bijvoorbaat hartelijk dank.Afzender Radio cranendonck t.a.v.peter Mathijssen adres wollenhoekstr 10
postcode 6021 jj budel. email h.mathyssen@chello.nl

Radio cranendonck, (E-mail ) - 07-06-’05 14:21

Hallo,

Laten we kort zijn over dit onderwerp. Wat er tussen Frank Farian en Bobby is, komen we toch niet uit. Wel is het duidelijk dat Bobby zelf geen noot kan zingen! Wel is hij een geweldige danser. Liz Mitchel zong de nummer met marcia en de andere zangeres. Fank deed de zang voor Bobby. Bobby bracht de show rond de groep. Ik ben wel van mening, als Bobby had gezongen was de verkoop niet zo groot geweest. Iedereen moet doen waar ze goed in zijn. Bobby is dat in dansen.

gertos, (E-mail ) - 08-01-’06 19:50
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spam te voorkomen, vraag ik je vriendelijk om de volgende vraag te beantwoorden.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.