Vienna Symphonic Library

Baby Grandpa is in de eerste plaats een liefhebber van goedgevulde vrouwenkonten. Hij staat echter niet voor niets in mijn blogroll, want regelmatig post hij erg leuke stukjes over muziek. Zoals onlangs over de Vienna Symphonic Library. Nu kan ik natuurlijk zelf een stukje tikken, maar het is natuurlijk leuker (en makkelijker - ja, ik ben soms nogal lui) om Baby Grandpa zelf aan het woord te laten: ''De site van Vienna Symphonic Library zit barstensvol demo's van de ontwikkelaars én gebruikers (!) die, uitsluitend met de computer, complete composities in elkaar hebben gezet. En het moet gezegd worden: het resultaat is ongelofelijk. Luister bijvoorbeeld maar eens naar deze hele rits overbekende werken, die allen gemaakt zijn met behulp van Opus 1 en 2, het softwarepakket waar het hier allemaal om draait. Vergeet niet verder door de site heen te surfen, want je komt echt onwijs veel mp3'tjes tegen die ook nog eens te gek zijn om gewoon te downen. En onthoud dus: elke demo of mp3 op deze site komt helemaal uit de computer!  Een mooi voorbeeld is 'Dance Macabre' van Camille Saint-Saëns.'' Het originele bericht vind je hier.

peter Donderdag 26 Mei 2005 at 11:54 am | | interessant

Eén reactie

DJ Cor Fijneman vertelde bij mij in het reactieveld dat dit softwarepakket over de toonbank gaat voor 10.000 (TIENDUIZEND!!) Euri… Da’s wel heel veel geld voor een thuisproducer! ;-)

Baby Grandpa zelf, - 26-05-’05 21:07
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spam te voorkomen, vraag ik je vriendelijk om de volgende vraag te beantwoorden.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.