Komkommertijd

Op Araglin.nl is het nooit komkommertijd, maar deze twee nieuwtjes komen toch wel enigszins in de buurt. Eindexamen-kandidaten die het diploma dit jaar aan hun neus voorbij zagen gaan, kunnen op 10 juli hun frustraties met lotgenoten delen in de Melkweg in Amsterdam. De Nederlandse band VanKatoen wil met het Zakkersfestival gezakte leerlingen een hart onder de riem steken. Het muziekevenement is voor hen gratis toegankelijk. Een leuk initiatief! Mijn eindexamen ligt alweer enige tijd achter me en mijn herinneringen aan een zweterige sporthal zijn gelukkig behoorlijk aan het vervagen...

En in de categorie 'leuk, maar wat moet ik ermee'': de Engelse sensatiekrant The Sun meldt dat de 79-jarige Engelse koningin een van haar lakeien de opdracht heeft gegeven een iPod voor haar te kopen. Zou Beatrix al een mp3-speler hebben? Ik denk dat Maxima wel zo'n blitse gekleurde iPod mini in haar bezit heeft. Het wachten is nu op de eerste gelekte playlist, net zoals dat een tijdje geleden gebeurde met de iPod van de Amerikaanse president Bush.

En om deze post net zo warrig af te sluiten als ie begon: download twee videoclips van Aphex Twin. 'Come to Daddy' is misschien wel de meest bizarre en verontrustende clip die ik ken, en 'Window Licker' is gewoon raar.

peter Donderdag 23 Juni 2005 at 12:28 pm | | overig

Eén reactie

Windowlicker heeft zelfs een vermelding en voting op imdb, http://www.imdb.com/title/tt0302037/

Bas, (URL) - 03-07-’05 16:39
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spam te voorkomen, vraag ik je vriendelijk om de volgende vraag te beantwoorden.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.