Live 8 (2)

Eerlijk gezegd heb ik van Live 8 afgelopen zaterdag niet bijzonder veel meegekregen. Zaterdagmiddag heb ik wat flitsen gezien, om een uur of zes wat fragmenten van optredens (waarbij ik me ontzettend zat te irriteren aan dat oeverloze geleuter van Claudia de Breij met de bij haar aan tafel geschoven Bekende Nederlanders) en 's nachts de finale in het Londense Hyde Park. Pink Floyd en vooral The Who vond ik erg sterk, legendarisch bijna. A-ha, Bon Jovi, Motley Crue en Robbie Williams (die voortdurend gekke bekken zat te trekken) vond ik daarentegen, op zijn zachtst gezegd, maar niets. Ik heb dus het nodige gemist, maar gelukkig biedt AOL uitkomst door streams aan te bieden van de concerten in Londen, Parijs, Rome, Berlijn, Toronto en Philadelphia. Later deze week wordt alles netjes in stukjes gehakt, vooralsnog moet je het doen met integraal uitgezonden herhalingen (waarbij helaas niet vooruit te spoelen is).

En als je op zoek bent naar mp3's van de optredens, breng dan eens een bezoekje aan deze site, waar je concertregistraties kunt downloaden (via Rapidshare). Op moment van typen is er muziek beschikbaar van Mariah Carey, Coldplay, Dido, Elton John, Keane, The Killers, Annie Lennox, Madonna, Paul McCartney, Ms. Dynamite, Pink Floyd, Scissor Sisters, Snoop Dogg, Snow Patrol, Stereophonics, Sting, Joss Stone, Travis, Velvet Revolver, Razorlight, R.E.M, U2, UB40, Robbie Williams en The Who. Mocht je nog een leuke site op het spoor zijn gekomen, laat gerust een comment achter! Edit: de pret was maar van korte duur; na klachten heeft Rapidshare de Live 8-bestanden van zijn servers verwijderd.

peter Maandag 04 Juli 2005 at 12:06 am | | concerten

Eén reactie

files has been deleted.
Reason: THIS FILE IS FORBIDDEN TO BE SHARED! Complaints received.

Mazerat, - 04-07-’05 15:49
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spam te voorkomen, vraag ik je vriendelijk om de volgende vraag te beantwoorden.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.