Sponstijd

De laatste tijd weinig updates op Araglin.nl (voor mijn doen dan); niet omdat ik het niet meer leuk vind, maar omdat ik eigenlijk mijn Farscape-schade aan het inhalen ben. Jaren geleden werd deze geniale Australische SF-serie ook in Nederland uitgezonden, maar na de nodige zender- en tijdstipwisselingen raakte ik de draad kwijt. En dat was jammer, want Farscape is uiterst fijne serie, met intrigerende plotwendingen, leuke personages en uitstekende special effects. En terwijl ik vanavond seizoen 2 afrond (nog twee seizoenen en een miniserie te gaan), moeten jullie je maar vermaken met wat muziek. Ik heb een groot aantal Rapidshare-links verzameld, en een willekeurige greep levert het volgende rijtje op. Leef je uit!

Om te beginnen 'Big Time' van Litte Texas (fijne country-rock, deel 1 en deel 2), het debuut van Nouvelle Vague (wave-klassiekers in een bossa nova-jasje, deel 1 en deel 2, wachtwoord is sth), de grootste hits van The Human League (deel 1, deel 2 en deel 3, wachtwoord is newsguy), 'The Twelve Inch Mixes' van Spandau Ballet (aanrader!, deel 1, deel 2 en deel 3), het debuut van A Flock of Seagulls (eveneens zeer aan te raden, deel 1, deel 2 en deel 3), 'Nirvana Cafe' van Karunesh (uiterst plezierige new age/wereldmuziek, deel 1 en deel 2), Zuco 103's 'Outro Lado' (deel 1 en deel 2, wachtwoord is chill), 'Matter + Form' van (deel 1, deel 2 en deel 3, wachtwoord is krid) en 'FuturePerfect' (zipje) van VNV Nation. Tot slot nog wat open dirretjes: 'Nuit blanche' van Vive la Fete, Eminems 'Marshall Mathers LP' en 'Encore', 'Unknown Pleasures' van Joy Division, het debuut van Miss Kittin & The Hacker (check de parent voor de rest van de Kittin-albums), in deze dir het complete oeuvre van de Duitse electroformatie :Wumpscut: en als toetje Kraftwerks 'Minimum Maximum'. As always: zolang de bandbreedte strekt!

peter Vrijdag 22 Juli 2005 at 12:12 am | | sponstijd

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spam te voorkomen, vraag ik je vriendelijk om de volgende vraag te beantwoorden.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.