Varia

Afgelopen weekend bezocht ik samen met vriendin Eva de Parade in Utrecht, een rondreizend theaterfestival. Bijzonder is dat het festival is opgezet als een binnenstebuiten gekeerd circus, met het publiek in het midden en de artiesten er omheen. Na eerder al Rotterdam en Den Haag aangedaan te hebben, was nu Utrecht aan de beurt. De door ons bezochte voorstellingen (en de veel te dure eettentjes, overigens) vonden we maar zozo, maar gelukkig maakte Ellen ten Damme met haar show 'Unbescheiblich Weiblich' veel goed. Ten Damme zigzagt in 45 minuten door honderden jaren Duitse muziekgeschiedenis, van Nina Hagen en Trio tot Brecht en Goethe. Ik was onder de indruk van haar energie, en vooral van de manier waarop zij in de huid kruipt van punkdiva Nina Hagen.

Na afloop van het concert kwam Ten Damme nog even naar buiten om diverse merchandise te slijten, en toen vriendin Eva haar vroeg een poster te signeren (die ik eerder die avond van de muur van het Glorix-toilet had getrokken), riep ze lachend uit: 'Hee, die heb je gejat!', om vervolgens enthousiast het affiche onder te kliederen. Leuk mens. Van 29 juli tot 14 augustus slaat de Parade haar tenten op in Amsterdam.

En om dit stukje life loggen bestaansrecht te geven: op '99X - Everything Alternative' vind je ruim 40 uitstekende mash-ups, waaronder hoogstandjes als Eminem VS Stereo MCs VS The Eagles - 'Just Lose My Mind' en Jet VS Christina Aguilera - 'Dirty Girl'. De downloadsnelheid is meer dan okee, dus sponsen maar!

peter Zondag 24 Juli 2005 at 11:56 pm | | overig

Eén reactie

Hey, dat 99X.com is een bookmarkje waard! thx :)

RRRobert, (E-mail ) - 28-07-’05 23:21
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spam te voorkomen, vraag ik je vriendelijk om de volgende vraag te beantwoorden.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.