Varia

In de categorie heugelijk nieuws: Within Temptation-zangeres Sharon den Adel is zwanger! De 31-jarige zangeres en Within Temptation-gitarist Robert Westerholt verwachten de baby eind januari. Tot Sharons bevalling werkt de groep aan een nieuw album (dat in de zomer van 2006 moet verschijnen) én een nieuwe dvd ('The Silent Force Tour', met onder meer een registratie van het optreden dat de groep eerder dit jaar gaf op het Amsterdamse Java Eiland). Hopelijk wordt het album wel wat beter dan 'The Silent Force'. Meer heb ik hier niet over te melden, zo leuk vind ik Within Temptation nu ook weer niet niet.

En voor degenen die geen boodschap hebben aan Sharons zwangerschap: bekijk enkele geinige filmpjes waarin een vrolijke Aziatische meneer laat zien dat je dankzij de Creative ProdiKeys geen drumstel meer nodig hebt, Bert Smorenberg in aandoenlijk enthousiast Engels vertelt over de nieuwe Yamaha Motif ES (klinkt best goed eigenlijk) en de zanger van een of andere punkgroep helemaal loos gaat en zichzelf insmeert met poep (serieus!). Tot slot een prachtig geanimeerde clip rond het instrumentale 'YYZ' van Rush - het downloaden duurt even, maar dan heb je ook wat. En als dit allemaal niet vreemd genoeg is, leef je dan uit met 'Spaced Out - The best of Leonard Nimoy & William Shatner'.

peter Maandag 03 Oktober 2005 at 11:55 pm | | overig

Eén reactie

ik ben al naar een optreden van w.t. geweest en v’t was bangelijk goehh!!
zelf ben ik een grote fan…
mijn papa is een metal-freak, en heeft zo wel enkel cd’tjes van hun!!
goooohw, w.t. doe zo vooohrt!

x maaikeuhtjeuh

Maaikeuhh, (E-mail ) - 30-10-’05 09:41
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spam te voorkomen, vraag ik je vriendelijk om de volgende vraag te beantwoorden.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.