Baby

Enige tijd geleden schreef ik over de zwangerschap van Within Temptation-zangeres Sharon den Adel en zoals dat vaak gaat bij dergelijke zaken is er nu een vervolgbericht. En daarbij: als je eenmaal iets dergelijks gemeld hebt, moet je het ook volhouden, nietwaar? Woensdagavond 7 december is de zangeres bevallen van een dochter. De bevalling kwam als een verrassing want de spruit kwam acht weken te vroeg. Eva Luna (roepnaam Luna - ik zou het omgedraaid hebben, Eva vind ik mooier) weegt 1755 gram en heeft (volgens de Within Temptation-site) 'mooie grote kijkers en donker krullend haar'. Met zowel de baby als de 31-jarige zangeres en vader en gitarist Robert Westerholt gaat alles prima. En voor de rest heb ik niet zoveel over Within Temptation te melden, zelfs de nieuwe dvd 'The Silent Force Tour', met onder meer een registratie van het optreden dat de groep eerder dit jaar gaf op het Amsterdamse Java Eiland, heb ik nog niet gezien - en dat gaat ook niet gebeuren vrees ik.

En voor iedereen die na het lezen van het voorgaande denkt: huh?, heb ik wat filmpjes in de aanbieding: een Japanse gitarist die zich op zijn slaapkamer uitleeft op 'Canon in d' van Pachebell (hoewel ik niet kan zien of ie nu daadwerkelijk speelt of voor de show meedoet), een prachtige commercial van Scifi-channel (heeft weliswaar niets met muziek te maken, maar ik vind 'm ronduit schitterend), de weirde cartoon annex clip 'Petite Fleur' en de psychedelische flash-animatie Music Box (je weet wel, met die poppetjes die hun hoofd gebruiken om te drummen - laden kan even duren). En mochten deze clips al een baard hebben van hier tot Tokio: who cares.

peter Dinsdag 13 December 2005 at 8:53 pm | | overig

drie reacties

Ik zou de roepnaam ook omgedraaid hebben ;-)

Nymphaion, - 14-12-’05 09:07

;-) Ik bedoelde dus: Eva Luna, roepnaam Eva, niet Luna….

Araglin, - 14-12-’05 09:49

ik vind luna een prachtige naam laat ze tog het is hun kind he
srry groetjes xxx een wt fan hahah

kelly, (E-mail ) - 23-02-’06 19:21
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spam te voorkomen, vraag ik je vriendelijk om de volgende vraag te beantwoorden.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.