Volkskrant Magazine

In Volkskrant Magazine, de weekendbijlage van de Volkskrant, wordt wekelijks een weblog in de schijnwerpers gezet. Het is een klein, en af en toe best aardig rubriekje over 'de mens achter het weblog', om het maar eens plastisch uit te drukken. Afgelopen zondagmiddag besloot vriendin Eva in een dolle bui om Araglin.nl aan te melden. Ik zit zelf niet zo te springen op aandacht, maar gezien het grote aantal weblogs, dacht ik, zal het allemaal wel loslopen. Waarschijnlijk krijgt de Volkskrant honderden mailtjes per week van mensen die hun log proberen te promoten en belandt het mailtje van Eva onderaan de stapel.

Tot mijn grote verbazing werd ik maandagmorgen om kwart over negen gebeld door een vriendelijke Volkskrant-journaliste, die wat aanvullende informatie wilde en me beloofde nog diezelfde middag terug te bellen voor een uitgebreider telefonisch interview. Ik had verwacht de nodige kritische vragen voor mijn kiezen te krijgen, maar het bleek allemaal mee te vallen en het interview was eigenlijk voorbij voor ik er erg in had. In ieder geval: met een beetje geluk staat Araglin.nl in de volgende Volkskrant Magazine (het weekeind van 28 en 29 januari om precies te zijn), anders wordt het de week erop.

Ik kan nu al verklappen dat de foto van het computerscherm en het (ongetwijfeld keurig opgeruimde) bureau niet bij mij in de woonkamer is gemaakt - ik heb althans nog geen fotograaf gezien. Ik geloof dat degene die in de rubriek centraal staat, eventueel een nieuwe kandidaat mag aandragen en ik zal mijn best doen om Baby Grandpa in de Volkskrant te krijgen; ik ben wel benieuwd naar de man achter de goed gevulde vrouwenkont...

peter Maandag 23 Januari 2006 at 10:00 pm | | overig

vier reacties

Nou, dan zie ik je zaterdag wel….

Fruttekoek, (URL) - 25-01-’06 23:21

Je staat er in, Araglin!
Leuk.

Fruttekoek, (URL) - 04-02-’06 09:22

Dank aan vriendin Eva, door stukje in Volkskrant net kennisgemaakt met Araglin. Hartstikke leuk.

Tinder, - 09-02-’06 17:21

Aha! Een klein tipje van die sluier zie je natuurlijk in de banner bovenaan mijn weblog, waarop ikzelf poseer naast een meer dan royale meidenkont… :-p

Baby Grandpa, (E-mail ) (URL) - 09-02-’06 22:11
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spam te voorkomen, vraag ik je vriendelijk om de volgende vraag te beantwoorden.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.