WAHWAH

Dat mijn weblog wel degelijk wordt gelezen, merk ik niet alleen aan de statistieken (die een bescheiden groei laten zien), ook het aantal spamberichten is de afgelopen tijd flink toegenomen. Ik heb niets tegen spam (of het moet gaan om commentspammers die eens in de zoveel tijd als als een zwerm vraatzuchtige sprinkhanen langs komen vliegen en alles onder schijten) en zolang de hoeveelheid binnen de perken blijft en het met muziek te maken heeft, lees ik alles ook nog.

Zo ontving ik een mailtje van Anne Kramer van uitgeverij Nieuw Amsterdam, waarin het eerste nummer van het literaire muziekblad WAHWAH wordt aangekondigd. Ik schreef er een tijdje geleden al over en het 'tijdschrift in boekvorm' schijnt momenteel overal in de winkels te liggen (7,95 euro). Ik heb het nog niet gezien, maar aangezien zowel de vernieuwde Oor als het onlangs geïntroduceerde Revolver niet bijzonder weet te overtuigen, geef ik iedere nieuwkomer het voordeel van de twijfel.

Een greep uit de inhoud: gedichten van Leonard Cohen, een column van de Easy Aloha's over foute muziek, een portret van Willem van Kooten en artikelen over zangeres Perla Batalla, Joe South, gangsta-rappers achter de tralies en de opkomst en ondergang van Johnny Rotten & de Sex Pistols. Bij het blad zit bovendien een cd'tje met tracks van onder andere Easy Aloha?s, Zuco 103, Roos, Phantom Frank, Joe Ambrosia en New Cool Collective. Meer informatie op deze pagina. Nu alleen nog WAHWAH in een winkel zien te vinden...

peter Dinsdag 21 Februari 2006 at 9:34 pm | | interessant

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spam te voorkomen, vraag ik je vriendelijk om de volgende vraag te beantwoorden.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.