Varia

Eerder deze week schreef ik een nogal zeikerig stukje over The Delhi Sweet. Gelukkig vatten de bandleden het allemaal sportief op (getuige de reacties op het stukje), en kreeg ik alsnog de gelegenheid om naar de in eigen beheer uitgebrachte ep 'Painted Halls' te luisteren. Het is mij een raadsel waarom de groep ervoor gekozen heeft om 'Blueberry Pie' online beschikbaar te stellen. De eerlijkheid gebiedt mij te zeggen dat ik The Delhi Sweet nog steeds een soort psychedelische Coldplay vind en de eerder genoemde track nog altijd niet aan mij besteed is, maar de overige vier nummers vallen alleszins mee. Niet geheel mijn ding weliswaar: The Delhi Sweet is zo ontzettend serieus dat je er bijna van in houthakkershemden gaat lopen. Aanstaande zaterdag 24 februari wordt de 'Painted Halls'-ep gepresenteerd in Amsterdam (Wilhelmina, Veemkade 576). Toegang is 5 euro, en voor nog eens 5 euro krijg je het ep'tje er ook nog eens bij.

En omdat ik verder niet zoveel te melden heb over The Delhi Sweet, wat leuke filmpjes en ongein: een rappende ninja in het park (laden verloopt wat stroef), de Duitse jongensgroep Die Zipfelbuben covert 'Kedeng kedeng' van Guus Meeuwis (Real Media), een nogal... sober vormgegeven remixer (leuk voor precies één minuut), een gevoelig liedje over onderbroeken (met poezen in de hoofdrol), de vijf slechtste audities bij American Idols, en een fraaie Honda Civic-commercial waarin een koor de geluiden van een auto imiteert. En mocht je je vervelen, bekijk dan dan de complete klassieker 'Nosferatu, eine Symphonie des Grauens' (uit 1922) via Google Video.

peter Woensdag 22 Februari 2006 at 10:00 pm | | overig

twee reacties

Leuk dat je alsnog de moeite hebt genomen om naar onze muziek te luisteren!

Toine, - 28-02-’06 22:19

All people deserve very good life time and loans or just collateral loan can make it much better. Just because people’s freedom depends on money.

Black30Stacey, (E-mail ) (URL) - 16-05-’10 10:24
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spam te voorkomen, vraag ik je vriendelijk om de volgende vraag te beantwoorden.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.