Verstilde klanken

Na een hectische dag tijd voor wat broodnodige verstilde klanken: vioolsonates van Bach (uitgevoerd door Nathan Milstein) en Steve Reich - Music for 18 musicians. Verder in de aanbieding: muziek van Heather Nova, zomerse klanken van Bob Marley en een gigantische open dir met muziek van onder andere Neil Young, Talking Heads, U2, Van Morrison en Frank Zappa. Ten Summoners Tales van Sting en Masters of Hardcore (laden kan even duren) zijn niet geheel mijn kopjes thee, het complete oeuvre van Apocalyptica kan me meer bekoren. En beter te vroeg dan te laat: download hier alvast een groot aantal Kerstliedjes om in de stemming te komen. De soundtrack van Flashdance, Dido's No Angel, de grootste hits van Chicago en 100th Window van Massive Attack (aanrader!) zijn eveneens niet te versmaden. En tot slot: Lange Frans geeft zijn visie op de moord op Theo van Gogh: Zinloos.

Araglin Dinsdag 02 November 2004 at 11:14 pm | | sponstijd

Eén reactie

die lange frans neigt me iets te veel naar even snel wat extra centen en een nummer 1 notering binnenslepen. maar goed, alles wordt ruimschoots gecompenseerd door engeltje heather nova. wow!

jan, (URL) - 05-11-’04 00:20
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spam te voorkomen, vraag ik je vriendelijk om de volgende vraag te beantwoorden.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.