Dutch Bloggies 2006

En de Dutch Bloggie 2006 voor Beste Muzieklog gaat naar... My own music industry. Van harte gefeliciteerd jongens! Je raadt het al: afgelopen zaterdag 11 maart waren vriendin Eva, L-rs en ondergetekende aanwezig tijdens de jaarlijkse uitreiking van de Dutch Bloggies. Grote winnaar was (terecht) Sargasso, gevolgd door onder andere Nieuwszicht, Maanisch, Retecool, Merel Roze en Verbal Jam (hier een compleet overzicht en hier honderden foto's).

Het was een beetje rommelige bijeenkomst, met zoekgeraakte juryrapporten, winnaars en juryleden die niet kwamen opdagen (kleine moeite om even de aanwezigheidslijst door te nemen, toch?), een nogal saaie presentatie en een heleboel rondlopende fotografen met enorme toeters. Het was in ieder geval erg aardig om een grote groep min of meer bekende loggers in het wild te zien en even een praatje te maken met onder andere Arnoud van Verbal Jam en Carlos van Sargasso. Ik ben blij dat ik niet heb gewonnen; laat mij maar lekker in de luwte loggen, af en toe eens een obscuur album posten en misschien volgend jaar weer genomineerd worden.

Overigens weigerde Geen Stijl om de award voor Beste Geschreven Weblog in ontvangst te nemen; de bokaal is inmiddels op Speurders te vinden. De eerlijkheid gebiedt me te zeggen dat we er ongeveer halverwege tussenuit zijn geknepen. Zo vaak kom ik nu ook weer niet in Den Haag en het was alweer een tijdje geleden dat ik een bezoekje had gebracht aan het prima gesorteerde La La Land...

peter Zondag 12 Maart 2006 at 11:32 pm | | overig

acht reacties

Cognitieve dissonantie? ;-)

Vriendin Eva, - 13-03-’06 08:16

Nee hoor, laat My Own Music Industry maar lekker over alternatieve en hippe bandjes schrijven, dan hou ik het wel bij James Last en wazige krautrock… ;-)

Araglin, - 13-03-’06 21:40

Wij zijn zooooo alternatief! :)

peter, - 13-03-’06 21:56

Ik was trouwens best benieuwd naar dat juryrapport.

peter, (URL) - 13-03-’06 21:57

Hehehe, jullie zijn zooooo alternatief! ;-) Ik ben inderdaad ook wel benieuwd naar dat rapport. Het lijkt mij echter waarschijnlijker dat ze het juryrapport zijn kwijtgeraakt…

Araglin, - 13-03-’06 22:09

Ik heb het hier geknipt ene geplakt:
http://www.myownmusicindustry.nl/pivot/e..

peter, - 15-03-’06 08:55

Ik was er tot een uur of kwart over drie, toen begonnen we honger te krijgen :-)

Araglin, - 16-03-’06 00:26

Ja, fraai is dat. Ik heb nog naar je lopen zoeken, maar je was dus gewoon al weg?

Stonehead, - 13-05-’06 11:53
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spam te voorkomen, vraag ik je vriendelijk om de volgende vraag te beantwoorden.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.