Jarig

Verrek, ik zou het bijna vergeten! Tijd voor slingers, mezelf op de borst klopperij en voor elke bezoeker een fikse taartpunt met slagroom, want Araglin.nl bestond afgelopen maandag precies twee jaar. In die tijd schreef ik 733 stukjes (deze niet meegerekend), samen goed voor 11.874 woorden – dat is met recht een hoop geneuzel over muziek. De bezoekersaantallen laten een gestage groei zien en het aantal reacties neemt evenredig toe, kennelijk wordt mijn log nog gelezen ook...

Om de zoveel tijd roep ik bij momenten zoals deze dat ik van plan ben te gaan sleutelen aan templates, frisse kleurtjes en stylesheets. Dat ben ik weliswaar nog steeds van plan, maar ja, ik heb eerlijk gezegd geen zin om avonden te pielen met scriptjes en dergelijke en laat de wondere webdesignwereld aan me voorbijgaan... Als iemand nu denkt: ''Ja maar, dat kan echt niet! Al een jaar grotendeels dezelfde lay-out, schande!'', voel je vrij om met iets leuks op de proppen te komen, Araglin.nl in een nieuw jasje te steken of mij te vertellen hoe ik een en ander op eenvoudige wijze aanpas.

Aan mijn log verandert verder helemaal niets; ik blijf vrolijk doorloggen over de meest uiteenlopende artiesten en genres, waarbij ik niet op een decennium meer of minder kijk. Als je nog iets mist of je afvraagt waarom jouw favoriete artiest maar niet voorbijkomt: laat een reactie achter, stuur een mailtje of schrijf zelf een stukje – gastbijdragen zijn van harte welkom! Op naar het volgende jaar!

peter Woensdag 20 September 2006 at 11:55 pm | | overig

twee reacties

kadootje:

http://www.deviantart.com/deviation/4025..

ScharcO

ScharcO, - 26-09-’06 15:02

Op naar de volgende 733 jaar reacties!

HD, (URL) - 29-09-’06 09:03
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spam te voorkomen, vraag ik je vriendelijk om de volgende vraag te beantwoorden.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.