Ongein

Tijd voor eens wat al dan niet geinige linkjes om het weekend door te komen. Om te beginnen: een rare mevrouw Peachez die over gefrituurde kip rapt, Darth Vader vervult een gastrol in ‘Monty Python and the Holy Grail’ en in de categorie Misheard Lyrics: ‘Sowing the Seeds of Love’ van Tears for Fears (erg grappig). Verder: de verboden liefde tussen Captain Kirk en Dr. Spock (de muziek is van Nine Inch Nails), ’s werelds eerste zelfspelende viool, Celebrity Jeopardy met Will Ferrel en Tom Cruise, Adam Sandler en Sean Connery (hier alle afleveringen ter download), Nirvana live in de Amsterdamse poptempel Paradiso (december 1991), L-rs mixt Cameo’s ‘Word Up’ met ‘The Good, The Bad and The Ugly’ van Ennio Morricone.

En ook nog: vlieg met je vliegtuigje over diverse grote steden (waaronder Amsterdam) in Google Maps, een documentaire van Discovery Channel over de geschiedenis van computerspelletjes, een groot aantal klassieke horrorfilms (waaronder ‘Night of the Living Dead’ en ‘Little Shop of Horrors’), Loretta Schrijver presenteert het nieuws in straattaal, een geinig spelletje waarin je topografische kennis aan de tand wordt gevoeld, de videoclip van Ricky Martins 'Livin' la vida loca' maar dan anders, een handpop laat zien hoe makkelijk het is om een vette beat te maken en de nieuwe clip van Basshunter 'Vi Sitter Här I Venten' maar dan ondertiteld.

En om nog even door te gaan: Iggy Stardust is de Nederlandse kampioen Luchtgitaar en in dit filmpje (50 MB) zie je hoe hij dat is geworden, Super Mario in Pulp Fiction-stijl, alle landen ter wereld op de foto in een filmpje, 'Stilt Walkers' - een prachtige animatie van Alexis Van Der Haeghe, hoe wordt een langspeelplaat gemaakt: deel 1 en deel 2. En tot slot: de stem van Muse-zanger Matthew Bellamy lijkt verdraaid veel op die van Gwen Stefani, als je een beetje aan de knopjes rommelt...

peter Vrijdag 22 September 2006 at 9:01 pm | | overig

Eén reactie

Ik heb een vraag.
Hoe kan ik de filmpjes van ongein.nl downloaden heb al van alles geprobeerd, ben echter niet so’n ster met de computer. Hoop dat iemand me kan helpen.
Met vriendelijke groet,
Annet

Annet, (E-mail ) - 24-02-’10 15:03
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spam te voorkomen, vraag ik je vriendelijk om de volgende vraag te beantwoorden.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.