Araglin Radio: Krautrock galore!

Araglin Radio is nu in de lucht! Klik hier om rechtstreeks in te schakelen – je haalt dan een playlist-bestand binnen die vervolgens wordt geopend in je mediaspeler (zoals Winamp of Windows Media Player). Lukt dit niet, bezoek dan deze pagina en klik op Listen. Wil ook dit niet werken, kopieer dan de eerste link en plak 'm rechtstreeks in je favoriete mediaspeler (vaak iets van Bestand / Open url). Geen resultaat? Installeer dan de gratis Winamp-speler, dan werkt het sowieso... Verzoekjes mogen gestuurd worden naar araglin@araglin.nl Vanavond dus krautrock en op het menu staan onder andere Faust, Tangerine Dream en Ash Ra Tempel... Tune in! Edit: en het zit er weer op! Ik stond me toch een partij te chillen achter de draaitafel... Voor wie wil weten wat hij gemist heeft, hier de playlist. Volgende week een nieuwe uitzending!

Araglin Woensdag 01 November 2006 at 9:03 pm | | overig

twee reacties

We zitten al een uur lekker te chillen op de bank. Zalige muziek en dat mag zeker vaker.
Zo en nu gaan we er nog eentje drinken op jouw debuut!

Remco & Sandra, - 01-11-’06 22:12

F*ck, te laat! Maar zou je ‘m niet ook als podcast beschikbaar moeten stellen? Ik bedoel, radio is leuk, maar om nou te laat te zijn ergens voor, dat is toch een klein beetje uit de tijd ;-)

yak, (E-mail ) (URL) - 02-11-’06 11:49
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spam te voorkomen, vraag ik je vriendelijk om de volgende vraag te beantwoorden.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.