Zelfkastijding

Hier stond eerst een fragment uit het geweldige 'Zeepaardje met een hoed op' van Bas Albers en Gerard Janssen, oftewel de Easy Aloha's. Uitgeverij Nieuw Amsterdam, 2006. Niet meer verkrijgbaar - dus raadpleeg bijvoorbeeld Boekwinkeltjes.nl of Bol.com.

Admin Donderdag 25 Januari 2007 at 11:51 pm | | overpeinzing

twee reacties

Ben het helemaal eens wat betreft de observatie over liveconcerten. Hoewel ik ze met veel plezier bezoek kan ik me enorm ergeren aan het meestal erbarmelijke geluid. In beginsel staat alles te hard, zodat je er al niet zonder oordopjes naartoe kunt; ook worden allerlei frequenties behoorlijk vervormd en worden lage tonen enorm benadrukt/aangezet. Dat laatste is in de meeste kroegen/discotheken trouwens nog erger. Zelfs in de Heineken Music Hall (schijnbaar de beste concertzaal van Europa) merkte ik tijdens Riders on the Storm dat het geluid gewoon net zo bagger is als in de meeste andere poppodia.

Andere irritaties zijn inderdaad publiek dat na veel drank vervelend wordt en per ongeluk of expres bier over anderen heen gooit. Van blowende mensen heb ik overigens nooit last. Ook het feit dat iedereen een concert aangrijpt om eens lekker een pakje peuken weg te paffen is ergerlijk. Als het goed is ga je naar een concert om muziek te luisteren, en je bent de artiest in kwestie het respect verschuldigd om dat ook werkelijk te doen. Well, de frustraties zijn er weer uit ;). Alle lof voor je muzieklog, kom vaak een hoop interessante, leuke en boeiende muziek tegen. Die nominatie voor de Dutch Bloggies is dan ook ruimschoots verdiend lijkt me!

Jasper, - 31-01-’07 16:57

Pratende mensen bij concerten, hhhgg!!! Dat is irritant…

Wezli, (URL) - 21-02-’07 00:04
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spam te voorkomen, vraag ik je vriendelijk om de volgende vraag te beantwoorden.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.