Dutch Bloggies

Tot mijn verrassing is Araglin.nl voor het derde achtereenvolgende jaar (en dat terwijl mijn log pas twee jaar bestaat) genomineerd voor een Dutch Bloggie in de categorie Beste Muziekweblog. Iedereen bedankt die Araglin.nl heeft genomineerd! De lijst met genomineerden bestaat uit de volgende twaalf logs (met achter de naam het percentage van het aantal stemmen): F-M-C (10,99), Fileunder (5,49), Araglins Muzieklog (2,63), My Own Music Industry (1,91), Jazzpodium (1,67), Muziek.blogo.nl (1,43), Alternative.blog.nl (1,19), FlabberM (0,96), Dance.blog.nl (0,72), Marco Raaphorst (0,72), Moefz (0,72) en Rocklog (0,72). Een gemêleerd gezelschap, met voor mij enkele onbekende namen. Slechts vijf van deze twaalf waren ook vorig jaar van de partij, toen My Own Music Industry er met de eer vandoor ging.

Mijn lot is nu in handen van muzieklogjurylid Timur Perlin, presentator bij radiozender Caz!. Hopelijk houdt hij van James Last en krautrock... (ik denk het niet, want Caz! draait zo te zien voornamelijk het standaard Top 40-werk.) Perlin mag overigens zelf nog extra weblogs aandragen, die naar zijn mening ook een plekje op de nominatielijst hebben verdiend. De genomineerden in de overige categorieën zijn nauwelijks onder één noemer te vangen, grote logs (Retecool, Geenstijl, Sargasso en dergelijke) staan broederlijk naast kleintjes als bijvoorbeeld Neviathiën’s blogje. Opmerkelijk is dat enkele winnaars van eerdere edities (Merel Roze en Maanisch bjjvoorbeeld) nu niet zijn genomineerd. Maar goed, hoe het ook zij, ik ben zeer tevreden met mijn nominatie, waarvoor nogmaals mijn dank! Hier vind je overigens de complete lijst met alle kandidaten.

En tot slot een huishoudelijke mededeling: vriendin Eva en ondergetekende gaan samenwonen! De komende dagen ben ik druk aan het inpakken en met bestelbusjes heen en weer aan het rijden, dus veel tijd om te loggen heb ik niet. Bovendien sluit UPC op 1 februari mijn internetverbinding af. Hopelijk komt Casema volgende week woensdag zijn afspraken na... Tot dan!

peter Dinsdag 30 Januari 2007 at 11:54 pm | | overig

zeven reacties

Van harte met je nominatie en veel succes met de logistieke puzzel. Met Casema en afspraken heb ik niet zulke goede ervaringen, maar resultaten behaald in het verleden… etc.

HD, (URL) - 31-01-’07 18:26

felicitaties met het samenwonen en je nominatie.

Nu maar hopen dat Eva ook voor langere tijd tegen krautrock en James Last kan.

ScharcO, - 01-02-’07 20:15

Ik hoop het ook! Maar ik heb ook zo mijn tegengif paraat mocht het te erg worden.. ;-)

Eva, - 01-02-’07 22:30

Gefeliciteerd! En succes met verhuizen :)
Ochblog had er wat mij betreft ook wel bij gemogen.

Stonehead, (URL) - 02-02-’07 11:12

Van harte gefeliciteerd met je nominatie! Moge de beste winnen ;-)

Geert-Jan, (E-mail ) (URL) - 03-02-’07 07:50

Nou, het verhuizen zit erop… en nu nog maar wachten op de kindertjes en de hond ;)

Jelle, - 05-02-’07 08:55

Goed, als dit werkt draaien we nu PHP5 ;-)

Sacha, (E-mail ) - 06-02-’07 22:36
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spam te voorkomen, vraag ik je vriendelijk om de volgende vraag te beantwoorden.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.