250

Even tijd voor bezinning. Een moment van contemplatie in de hectische online wereld vol links, zinloze informatie en open dirretjes. Tijd om de Grote Sponsgod op je blote knieën dank te betuigen en op rituele wijze een aantal cd's te verbranden en vervolgens de geblakerde resten in de tuin te begraven. En natuurlijk een moment voor ballonnen, slingers en taart want dit is precies mijn 250ste post! Bovendien is is Araglin.nl nu zeven maanden in de lucht (op enkele dagen na, om eerlijk te zijn). Ik ga in ieder geval vrolijk door met loggen en als je nog iets mist, schroom niet en laat het me weten! Leuke filmpjes of al dan niet interessante links? Mail maar door! En trouwens, als iemand toevallig weet je hoe je een 'fixed resolution' in Pivot voor elkaar krijgt, zou ik hem of haar zeer erkentelijk zijn - ik zit nu al weken te pielen, en het wil (tot mijn grote frustratie) maar niet lukken. Ergens heb ik het gevoel dat het heel simpel is...

peter Donderdag 14 April 2005 at 11:04 pm | | overig

vijf reacties

Op naar de volgende 250! Je bent een aanwinst voor het (Nederlandse) internet!

McLaban, - 15-04-’05 10:20

Gefeliciteerd, en ga zo door! Wat bedoel je overigens met ‘fixed resolution’? Een vaste breedte van je pagina? Dan moet je gewoon de ‘width’ definieren in je CSS… mail me maar als je er niet uitkomt.

Vincent, (URL) - 15-04-’05 11:01

Dank, dank! Ik bedoel inderdaad een vaste resolutie, bijvoorbeeld 800*600 of een graadje hoger 1024*768. Volgens mij is het echt heel simpel, maar mij lukt het niet…

Araglin, - 15-04-’05 11:05

Op zich moet het wel mogelijk zijn, maar dat vereist wel even knutselen. Dit standaard Pivot-templaat is er niet voor bedoeld; ik heb net even zitten knutselen m.b.v. de Web Developer Toolbar maar tis een hoop werk. Waarom haal je niet ergens een ander templaat vandaan en pas je dat een beetje aan? Normaal zou ik je verwijzen naar pivotstyles.net, maar die zijn hartstikke offline. Kijk anders eens naar The Writer door Marco van Hylckama Vlieg, da’s denk ik ongeveer wat je wilt, vrij te gebruiken, en je shopt er zo een leuk nieuw plaatje in… (wel jammer van de banner, dan).

Vincent, (E-mail ) (URL) - 19-04-’05 13:38

Dank voor je tips Vincent! Ik zal wederom eens gaan knutselen binnenkort. Maar toch, ik ben tevreden met de huidige (uiterst simpele) lay-out, en wil eigenlijk alleen de resolutie vastpinnen. Nu ja, ik kan natuurlijk ook langere entry’s gaan schrijven, dan passen de stukjes bij elke resolutie… Nogmaals dank voor de genomen moeite!

Araglin, - 19-04-’05 13:42
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spam te voorkomen, vraag ik je vriendelijk om de volgende vraag te beantwoorden.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.